wtorek, 11 grudnia 2012

Sztuka Mięsa na warsztat

Drodzy Państwo! 
Panie i Panowie, Panowie i Panie, Ladies aaaaand Gentlemen!

Już jutro Białystok dowie się, co to znaczy być pasjonatem kulinarnym! Jak odpowiednio posługiwać się nożem przy obróbce wołowiny, jak smakuje idealnie wysmażony stek, jakie są tajniki kuchni latynoamerykańskiej!

Wszystko to za sprawą naszych gospodarzy, którymi jest restauracja Sztuka Mięsa, współorganizatorów - Pana i Pani Sandman, partnerów generalnych, między innymi portalu Doradca Smaku, a także sponsorów i patronów medialnych:


Zaproszone osobistości będą mogły również spotkać znanego z występów telewizyjnych Twardego Szparaga, słynącą z promowania zdrowego trybu życia Ekoquchnię oraz innych członków kulinarnego półświatka.

Kto przyjdzie, ten spróbuje, kto spróbuje, ten... raczej się nie rozczaruje, a jeśli nie rozczaruje - to na pewno się oczaruje. Zapraszamy, zapraszamy, ugościmy wszystkich smakoszy (nie tylko) mięsiwa!


Ps. Jednym z uczestników będzie też autorka tego artykułu, o ile zdrowie jej dopomoże.






Więcej na ten temat na stronach organizatorów, sponsorów oraz patronów, a po warsztatach także na blogach uczestników :)

Zapraszam :)

2 komentarze:

  1. jejku jejku..przegapiłam :(
    Dorota
    ps. następne spotkanie pewnie za miesiąc??

    OdpowiedzUsuń
  2. O następnym spotkaniu wpierw zapewne poinformują Pan i Pani Sandman z bloga http://mrmrssandman.blogspot.com/ bo to oni byli organizatorami, ale i u mnie zapewne pojawi się jakieś zaproszenie :)

    OdpowiedzUsuń